Puhdasta ruokaa

 

Olemme valinneet juuri sinulle luomua ja lähiruokaa, sillä haluamme yhdessä pitää huolta eläimistä, ympäristöstä ja meidän tulevaisuudestamme. Puhdasta ruokaa käyttämällä takaamme teille ja perheellenne turvallisen sekä laadukkaan arkiruoan.

   Tavoitteenamme on auttaa ihmisiä vähentämään lihansyöntiä ja löytämään helpotusta vegaaniseen arkeen. Vaikka Luomukassin yksi ruokakasseista onkin lihakassi, sisältää se myös aina vähintään kerran viikossa yhden kasvisruoan. Onneksemme moni lihakassin tilaaja onkin vaihtanut vegaaniseen ruokakassiimme pysyvästi, high five!

   Luomukassin antimet sisältävät siis paljon tuoretta ja suomalaista lähimaatilojen ruokaa. Meille on tärkeää, että suomalaiset maanviljelijät saavat oikean osuuden tuottamastaan ruoasta ja samalla sinä pääset nauttimaan elämästä ja arjesta perheesi kesken vaivattomasti.

 

"Hieno konsepti! Ihania reseptejä, joihin laadukkaat kotimaiset raaka-aineet kuljetetaan koti-ovelle! Karanteeni-lohturuoka-kassi vessapapereineen oli mahtava! Tilaan varmasti teidän palveluita uudelleenkin! Kiitos paljon! "

Pia

28.3.2020

"Aivan ihana idea, johon oli kiireisenä kiva tarttua. Helppous ja ihanat raaka-aineet ja reseptit mukana. Ruoka valmista n puolessa tunnissa, kun miehen kanssa yhdessä ruoat touhutaan ei tarvi puputtaa leipää iltapalaksi vaan hyvää ruokaa. Kiitos 🌺"

Satu

15.10.2019

"Laadukasta ja herkullista ruokaa, jota meillä syö mielellään myös lapset 👨‍👩‍👦‍👦👌Ruuat on nopea ja helppo valmistaa myös kiireisen arjen keskellä. Mausteita myöten tulee kaikki, joten ihan ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ palvelu!"

Mona

27.1.2020

Luomukassin tarina

Pieni kaupunkilaispoika kuokkii maata kotitalonsa aurinkoisella takapihalla. Eletään 90-luvun loppupuolta Helsingin Kumpulassa. Muutama kuukausi aiemmin hän on laittanut siemenperunoita maahan kasvamaan. Kesä on kuiva ja sato on pieni, mutta poika iloitsee. Itsekasvatettuja perunoita ei kovin moni kaupunkilainen pääse syömään. Poika nostaa tuoreet mukulat maasta ja huutaa ylpeänä: “Äiti, äiti, tänään syödään minun perunoita!”

20 vuotta myöhemmin poika on jälleen kädet mullassa äidin ja isän takapihalla. Perunasäkki kädessään hän miettii: “Ehkä muutkin haluavat lähiruokaa.” Näin syntyi ajatus Luomukassista - ruokakassista täynnä tarmoa, intoa ja kyläkaupan tunnelmaa.
 
 
Luomukauppias Antto