Ruokafilosofia

Jokainen luomuperäinen ateria on mahtava juttu!

Olemme valinneet juuri sinulle luomua ja lähiruokaa, sillä haluamme yhdessä pitää huolta eläimistä, ympäristöstä ja meidän tulevaisuudestamme. Luomutuotteita käyttämällä takaamme teille ja perheellenne turvallisen ja puhtaan arkiruoan, vähemmän antibiootteja ja geenimuunneltua ruokaa.

   Tavoitteenamme on auttaa ihmisiä vähentämään lihansyöntiä ja löytämään helpotusta vegaaniseen arkeen. Vaikka Luomukassin yksi ruokakasseista onkin lihakassi, sisältää se myös aina vähintään kerran viikossa yhden kasvisruoan. Onneksemme moni lihakassin tilaaja onkin vaihtanut vegaaniseen ruokakassiimme pysyvästi, high five!

   Luomukassin antimet ovat siis tuoretta, luomua ja niin läheltä, kuin mahdollista! Yksi lempi maatiloistamme; Minnan ja Kaijuksen Ahlbergin puutarha sijaitseekin ihan 15 minuutin ajomatkan päästä Kumpulasta, Sipoossa. 

Miten tilaus toimii?

1. Saat kolmeen ateriaan kaikki raaka-aineet ja reseptit kotiinkuljetuksella. Viikoittain vaihtuvat ammattilaisten suunnittelemat reseptit helpottavat arkeasi. Ei siis enää turhaa kaupassa ravaamista ja miettimistä, että mitä tänään syötäisiin. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on kokata.

2. Voit tilata Luomukassin kotiisi kertaluontoisena tai jatkuvana tilauksena. Jos teitä on yli neljän henkilön talous, ota yhteyttä info@luomukassi.fi. Vaikka ottaisit jatkuvan tilauksen, et ole sitoutunut mihinkään. Tauko tai tilaamisen lopettaminen onnistuu ihan vain ilmoittamalla viimeistään edellisviikon keskiviikkona. 

3. Luomukassin toimituspäivät ovat maanantai-torstai ja toimitusaikamme on kello 15:30-22:00. Toimitamme myös tarvittaessa aamu-aikaan. Tarkka toimitusaika ilmoitetaan aina päivä ennen toimitusta tekstiviestitse. Toimitusalue on Helsinki, Espoo ja Vantaa. Kassin saa myös noutaa Kumpulasta (Intiankatu 25) maanantaisin kello 15-17:30.

 

Ihanaa ja rauhallista kesää kaikille.
Ystävällisin terveisin,

 

Antto Virenius 
Luomukauppias
info@luomukassi.fi