Ruokafilosofia

Onneksi löysit meidät!

Olemme valinneet juuri sinulle luomua ja lähiruokaa, sillä haluamme yhdessä pitää huolta eläimistä, ympäristöstä ja meidän tulevaisuudestamme. Luomutuotteita käyttämällä takaamme teille ja perheellenne turvallisen ja puhtaan arkiruoan, vähemmän antibiootteja ja geenimuunneltua ruokaa.

   Jokainen kasviperäinen ateria on mahtava juttu! Tavoitteenamme on auttaa ihmisiä vähentämään lihansyöntiä ja löytämään helpotusta vegaaniseen arkeen. Vaikka Luomukassin yksi ruokakasseista onkin lihakassi, sisältää se myös aina vähintään kerran viikossa yhden kasvisruoan. Onneksemme moni lihakassin tilaaja onkin vaihtanut vegaaniseen ruokakassiimme pysyvästi, high five!

   Luomukassin antimet ovat siis aina tuoretta, luomua ja niin läheltä, kuin mahdollista! Joskus toki resepteistämme löytyy esimerkiksi kaurakermaa, jota ei ainakaan tällä hetkellä löydy Suomesta luomuna. Yksi lempi maatiloistamme Ahlbergin puutarha sijaitseekin ihan 15 minuutin ajomatkan päästä Kumpulasta, Sipoossa.

Miten tilaus toimii?

1. Saat kolmeen ateriaan kaikki raaka-aineet ja reseptit kotiinkuljetuksella. Viikoittain vaihtuvat ammattilaisten suunnittelemat reseptit helpottavat arkeasi. Ei siis enää turhaa kaupassa ravaamista ja miettimistä, että mitä tänään syötäisiin. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on kokata.

2. Voit tilata Luomukassin kotiisi kertaluontoisena tai jatkuvana tilauksena. Jos teitä on yli neljän henkilön talous, ota yhteyttä info@luomukassi.fi. Vaikka ottaisit jatkuvan tilauksen, et ole sitoutunut mihinkään. Tauko tai tilaamisen lopettaminen onnistuu ihan vain ilmoittamalla viimeistään edellisviikon keskiviikkona. 

3. Toimitukset ovat aina maanantaisin kello 16-21, ellei muuta sovita. Tarkka toimitusaika ilmoitetaan aina viimeistään edellisenä päivänä. Toimitusalue on pääkaupunkiseutu. Kassin saa myös noutaa Kumpulasta (Intiankatu 25) maanantaisin kello 15-17:30 tai tiistaisin kello 14:00-17:30. (Toimitamme tarvittaessa myös tiistaisin klo 8:00-21:00) 

Ystävällisin terveisin,

Antto Virenius 
Toiminnanjohtaja